Få hjälp med att starta ett aktiebolag

År 2019 fanns det omkring 590 000 aktiebolag i Sverige. Den här siffran är rätt hög sett till hur många personer det är som bor i landet. Siffran ser dessutom ut att öka under de kommande åren och aktiebolagen verkar vara här för att stanna.

Därför ska du starta aktiebolag

De finns flera anledningar och fördelar med att starta ett aktiebolag. En av fördelarna med ett aktiebolag är att du kan starta det tillsammans med en vän eller familjemedlem. Det här kan göra hela processen så mycket roligare men det är också en trygghet att ha någon med sig i det stora beslutet.

Ytterligare en fördel med aktiebolag är att namnet på bolaget automatiskt blir skyddat i Sverige. Det här innebär att ingen annan tillåts använda samma namn som ditt bolag nu har. Läs mer här om du vill starta ett aktiebolag.

Ta hjälp med ditt aktiebolag

Det kan till en början kännas som en stor process att starta ett aktiebolag. Inte bara hela uppstarten med alla papper som du ska skicka in utan också tanken på att driva det själv. Men du kan vara lugn, det finns enormt mycket hjälp att tillgå idag. Du kan ta hjälp med att starta ditt aktiebolag men också med att bygga hemsidor och marknadsföringen.